Mien ételt lehetne csirkemellböl késziteni ami fogyosnak mondható?
Figyelt kérdés
Mit tudnák csinálni csirkemellböl?Oan ételre gondolok ami fogyós is lenne finom is és könnyű elkésziteni.Várom az ötleteket2008. júl. 25. 01:05
1/4 anonim válasza:
Szia! :-)
Olajon megpíritod az apróra vágott vöröshagymát,rácsíkozod a csirkemellett,pírítod,kis hideg vizet teszel hozzá,majd ha a hús megpuhult,tegyél bele cikkekre vágott gombát,ha elfőtte a levét 1 kisdoboz főzőtejszínnel dúsítsd,szórd meg pici liszttel forrald fel,közben adj még hozzá zúzott fokhagymát .Isteni ételt kapsz,rizzsel eheted
2/4 anonim válasza:
ja bocsi én vagyok az előző kommentes,természetesen a sót és az őrölt feketeborsot,ki ne felejtsd:)
3/4 anonim válasza:
Én minden zsiradékot elhagyva római tálban szoktam párolni. Csak a fűszer megy rá.
Ha nincs római tálad, tepsiben alufóliával letakarva is készítheted. Mellé lehet még tenni krumplit karikákra vágva és a köret is kész. Vagy zöldségféléket is lehet mellette párolni.
4/4 anonim válasza:
Felcsíkozos, sorzos-borsozod, kicsit átpirítod, öntesz rá 1-2ek szójaszószt,lefedet, párolod, majd még kicsit összesütöd. és rizzsel megeszed:Ö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!