Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karácsonyra vendégek jönnek,...

Karácsonyra vendégek jönnek, ez a menüsor megfelelő lesz?

Figyelt kérdés

26.-án jönnek a vendégek

ebédre ezt gondoltam:

-húsleves

-horobágyi húsos palacsinta

-rántott hús sajttal töltve, krumpli püré esetleg krokett (ha lesz energiám)

-uborkasaláta

-somlói

-kokuszgolyó

-beigli (mákos-diós)

-talán még sajtos pogi, ez nem biztos még

ez megfelelő lesz? vagy valami más illene karácsonyra?

köszi

2009. dec. 19. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
19:59-nek: a hortobágyi az hivatalosan egy előétel.
2009. dec. 19. 21:09
 12/16 A kérdező kommentje:

DE JÓ!!!!

nagyon aranyosak vagytok, nem is gondoltam volna, hogy ennyien fogtok válaszolni, köszönöm, akkor biztos nekik is megfelelő lesz.

akkor pogit csinálok :)

a kokuszgolyót a férjem kérte ez a kedvence!

azt nem lehet ki hagyni :)

akkor reggel korán kelek fel majd hogy időben végezzek, van egy 11 hós fiam, rmélem enged majd,

ja szívesen látlak titeket a maradékra :)

2009. dec. 19. 21:22
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Szia! fogalmam sincs hanyadik hsz. vagyok.:)

Kisbaba mellet nem egyszerű, de van egy-két dolog, amit már előző nap elkészíthetsz, így jóval kevesebb feladat marad a vendégség napjára: a hortobágyiba való papr.csirke, sőt külön, letakarva a palacsinták is vidáman elállnak a hűrőben egy éjszakát, másnap elég összedobni és sütőben áthevíteni. A pogácsa tésztájának sem árt, ha a hűtőben pihen. Reggel csak kiveszed, kinyújtod, szaggatod és frissen kisütöd.

Bejgli nyilván a karácsonyi, ez tökéletes. Kókuszgolyó kb.20-30 perc, említést sem érdemel. A somlóit viszont megint csak el tudod előre készíteni, még finomabb is, ha a hűtőben, fólia alatt egy éjszaka alatt összeérnek az ízek.

Sok sikert!

2009. dec. 20. 07:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Szia

köszi a válaszod hát igen elég sok dolog lesz, de a somlóit a nővérem meg csinálja előző nap. ezzel nem lesz gondom Ő úgy is finomabban tudja csinálni és a beiglit is készen vettem, tudom az nem az igazi házi, de hát még eléggé kezdő vagyok...:)

a többi meg menni fog a pogi tésztáját valószinű előző nap megcsinálom.

köszönöm a a válaszaitokat!!!

2009. dec. 20. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Van egy isteni párolt káposzta receptem, szívesen átküldöm, ha gondolod, csak cserép tálban (Pataki tál) kell sütni!
2009. dec. 21. 00:05
 16/16 A kérdező kommentje:

kedvese utolsó válaszolónak

igen kérnélek küldd át imádom a páoltkáposztát, bár cserépedényem nincs :(

másba nem lehet csinálni?

azért a recept az jöhet,,,

köszi

2009. dec. 21. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!