Karácsonyra vendégek jönnek, ez a menüsor megfelelő lesz?
26.-án jönnek a vendégek
ebédre ezt gondoltam:
-húsleves
-horobágyi húsos palacsinta
-rántott hús sajttal töltve, krumpli püré esetleg krokett (ha lesz energiám)
-uborkasaláta
-somlói
-kokuszgolyó
-beigli (mákos-diós)
-talán még sajtos pogi, ez nem biztos még
ez megfelelő lesz? vagy valami más illene karácsonyra?
köszi
DE JÓ!!!!
nagyon aranyosak vagytok, nem is gondoltam volna, hogy ennyien fogtok válaszolni, köszönöm, akkor biztos nekik is megfelelő lesz.
akkor pogit csinálok :)
a kokuszgolyót a férjem kérte ez a kedvence!
azt nem lehet ki hagyni :)
akkor reggel korán kelek fel majd hogy időben végezzek, van egy 11 hós fiam, rmélem enged majd,
ja szívesen látlak titeket a maradékra :)
Szia! fogalmam sincs hanyadik hsz. vagyok.:)
Kisbaba mellet nem egyszerű, de van egy-két dolog, amit már előző nap elkészíthetsz, így jóval kevesebb feladat marad a vendégség napjára: a hortobágyiba való papr.csirke, sőt külön, letakarva a palacsinták is vidáman elállnak a hűrőben egy éjszakát, másnap elég összedobni és sütőben áthevíteni. A pogácsa tésztájának sem árt, ha a hűtőben pihen. Reggel csak kiveszed, kinyújtod, szaggatod és frissen kisütöd.
Bejgli nyilván a karácsonyi, ez tökéletes. Kókuszgolyó kb.20-30 perc, említést sem érdemel. A somlóit viszont megint csak el tudod előre készíteni, még finomabb is, ha a hűtőben, fólia alatt egy éjszaka alatt összeérnek az ízek.
Sok sikert!
Szia
köszi a válaszod hát igen elég sok dolog lesz, de a somlóit a nővérem meg csinálja előző nap. ezzel nem lesz gondom Ő úgy is finomabban tudja csinálni és a beiglit is készen vettem, tudom az nem az igazi házi, de hát még eléggé kezdő vagyok...:)
a többi meg menni fog a pogi tésztáját valószinű előző nap megcsinálom.
köszönöm a a válaszaitokat!!!
kedvese utolsó válaszolónak
igen kérnélek küldd át imádom a páoltkáposztát, bár cserépedényem nincs :(
másba nem lehet csinálni?
azért a recept az jöhet,,,
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!