Hogy vonjam be a torta oldalát darált dióval/mogyoróval/stb?
azt gondoltam, hogy krémmel kell bevonni előtte, mivel a tésztára naná, hogy nem ragad rá :D
a kérdés az, hogy HOGY szórom rá az oldalára?
csak úgy kézzel fentről?
vagy hogy?
lépésről lépésre kéne leírni, mert ehhez sajnos analfabéta vagyok.
Ledaràlod a diot,vagy mogyorot,veszel elö egy szitàt,abba belerakod,és fentröl elkezded a diot szép lassan szitàlni,mint a lisztet.
Az oldalàt akàr a kezeddel is megszorhatod,meghinted.
De kiskanàllal,vagy müanyag kis lapàtkàval is megoldhato.
Esetleg nagyon furcsa ,extrém ötlet,de papirra ràteheted a daràlt diot,és hajszàrito segitségével ràfujhatod(hajszàrito ne meleg fokozatban legyen bekapcsolva.
nagyapám cukrász volt, úgyhogy elmondhatom a nagy titkot:
megfogod, ráfekteted a tenyeredre, a másik kezedbe veszel egy marék diót, vagy amit szórni akarsz.
elkezded ügyesen forgatni a tortát, miközben a másik kezeddel és a benne lévő cuccal hozzáérsz.
hidd el, sikerülni fog...
én oldalról rá szoktam dobni, így a fele mellé megy, de a másik fele fennt ragad.
Azt meg ami lehullott felszedem és újra megdobom a tortát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!