Ki mi jót főz ma?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 07:12
11/17 anonim válasza:
7.41-es kedves Válaszoló. Gondolom a százalékodból, hogy Te irtad a kolbász levest, és a rakott krumplit. Hát azért van valami a lepontozásban, ha két kolbászos ételt párositassz egy ebédben nem? Szerintem ez adhat okot a lepontozásra, ami nem is sok. Csak kiváncsi voltam, azért néztem meg.
12/17 anonim válasza:
Hat utolso, nalam pl a rakott krumpli kifejezetten husmentes, lehet hogy a valaszadonal is... AMugy meg teljesen normalis dolgo egy adott alapanyagot vegigvinni egy teljes menun....
14/17 anonim válasza:
Krumpli, paradicsom, paprika, gomba, sajt, tejfölös tejszines tojással retegezve. :)
15/17 anonim válasza:
7:41 es:válaszoló vagyok:nem én írtam a lepontozásrol:Most láttam csak a válaszokat.
Igen ma nálunk rakott krumpli,és csókakői kolbászleves volt.
Nálunk hagyományos rakott krumpli szokott lenni : krumpli ,kolbász ,tojás.
A pontozás nem érdekel: nem a pontokért vagyok itt hanem a főzés ötletekért.
16/17 anonim válasza:
Currys paprikakrémleves volt friss chilipelyhekkel megszórva, utána pedig mozzarella-retek zöldsaláta tócsnival, tejszínes mártogatóssal.
17/17 anonim válasza:
Nálunk ma még a rántott karaj lesz,csak főzök még gombalevest is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!