Zselés szaloncukorra (házi) nem ragad a felolvasztott étcsoki vagy a cukor alapot felolvassza. Hogyan tudom mégis bevonni csokival vagy valami mással?
Figyelt kérdés
Szaloncukorkészítésbe fogtam, de most először csinálok zselés szaloncukrot...probáltam belemártani csokiba, de az lefolyik róla vagy rosszabb esetben felolvassza a zselés alapot...na most mit csináljak???2009. dec. 16. 16:40
1/1 anonim válasza:
Próbáld a szaloncukrot kis idöre a mélyhütöbe tenni és langyos csokiba mártani. (Elöször pár darabbal kisérletezz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!