Heti hányszor esztek húst?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 17:51
11/22 anonim válasza:
Havonta 1x-2x. Hetente 1x hal vagy valamilyen tengeri herkentyű.
13/22 anonim válasza:
Minden nap! teljesen felesleg megvonni magunktól.szárnyasokból és jó minőségű halból bár mennyit lehet enni.sertéshúst csak módjával...
14/22 Sam Tex válasza:
Így választások előtt, jó a kérdés.
15/22 anonim válasza:
#13: Én nem "vonom meg" magamtól. Bele is betegednék, ha gyakran kéne ennem húst. Nem jó az nekem, nem kívánom. A legízesebb zsíros disznóhús (kiváló minőségű házi, semmi más) sem csábítana el havi egynél többször, másnak pedig esélye sincs, kivéve néha a lazacot, de abból itt úgyse kapok frisset... :P
Van, aki még válogatósabb s egyáltalán nem szereti a húst vagy nem akarja enni. Nincs azzal se baj, csak egyen rendesen, minden fontos tápanyagot megadva a testének, de ez a húsevőkre is igaz.
16/22 anonim válasza:
Kivancsi lennek h miert kaptam mar megint 0%ot, amikor a kerdesre valaszoltam. Vagy van rossz valasz is erre a kerdesre??
17/22 jegecske válasza:
Én speciel minden nap egy keveset
18/22 anonim válasza:
Naponta 2-3 alkalommal átlagba. Van olyan hogy minden étkezésnél, van olyan nap mikor csak tojásból, zöldségből, tejtermékből viszem be a fehérjét, de próbálok inkább állati eredetűből, abból is főleg húsból bevinni.
19/22 glaslo1 válasza:
Naponta!--nem vagyok sem birka sem madár!!!!
20/22 Dudok Andrásné válasza:
Szinte minden nap, de mindenevő a családom.Hús,tészta, saláta,főzelék,sütemény,szalonna,stb. De igy kerek az étrend szerintem.A nagyszüleink is 90-95 évig éltek és nem jártak orvoshoz.Meg a fizikai munkát nem is lehetne salátákon birni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!