Tibi csoki vagy boci csoki a jobb sütéshez?
Én már több mint öt éve csak boci ét csokit használok bevonak. Tuti jó ,és aranylag nem rossz az ára a 20dkg szoktam venni 900ft körül.
de bármi másba is amibe ét csoki kell tökéletes.
Hát a tibi az tömény tehénfos, a boci sem sokkal jobb.
Sütéshez a legjobb 70-90%-os étcsoki (mindegy milyen fajta, ha ekkora a kakaótartalma), vagy sima cukrozatlan kakaópor.
Aztán ízlés szerint lehet vajjal, tejjel, tejszínnel hígítani, ha akarod.
Az ilyen gagyi, olcsó tejcsokimárkák sokra nem jók ilyen téren.
bocit használok én is de nem tudtam mennyi a kakaó tartalma 50% .
Nagyon drágák a 70-80-90 %-os csokik, egy süti azért durván drága lesz tőle.
Én is ét Bocit használok, és szerintem tökéletesen megfelel a célnak.
A bevonókról nekem sincs jó véleményem.
Hajrá Boci ! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!