Miért nem sül meg a gofri közepe?
Ezt a receptet csinálom : [link]
Sütöm a gofrit,ahogy kinyitom , szétszakad az alsó és felső résznél,szóval a közepe nincs megsülve....De ha továbbhagyom,már szétég a felső és alsó része . Előtte kivajaztam a sütőt . Már nagyon régen csináltam gofrit,de régen sikerült vele jót sütnöm.Most nem értem mi lehet a baj :(
A kristály cukor miatt ragad . porcukrot kellett volna beletenni.
Vagy pedig a sütő hőfokszabályzoja nem müködik jól.
Nekem ez gofri receptem van. már 15 éve csak ezt sütöm.
Gofri
Először a száraz hozzávalókat mérjük ki:
3 dl bögrével mérünk mindent.
1 csésze liszt
5 evő kanál cukor /porcukor / Ha kristálycukrot teszünk, hozzá leragad a tészta. /
1 teáskanál só
2teás kanál szódabikarbóna
Ezeket összekeverjük: Majd a 3 tojássárgáját elkeverjük az 1 csésze tejjel ehhez adunk fél csésze olaját. Majd 3 tojás felvert habját…
Majd fél csésze tésztát öntsünk a gofri sütő közepébe: 2-3 perc alatt süssük barnára:
Én kristálycukorral szoktam, eddig még nem ragadt le.
Próbáld alacsonyabb hőfokon sütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!