Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sül meg a gofri közepe?

Miért nem sül meg a gofri közepe?

Figyelt kérdés

Ezt a receptet csinálom : [link]

Sütöm a gofrit,ahogy kinyitom , szétszakad az alsó és felső résznél,szóval a közepe nincs megsülve....De ha továbbhagyom,már szétég a felső és alsó része . Előtte kivajaztam a sütőt . Már nagyon régen csináltam gofrit,de régen sikerült vele jót sütnöm.Most nem értem mi lehet a baj :(


2014. márc. 14. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:

A kristály cukor miatt ragad . porcukrot kellett volna beletenni.

Vagy pedig a sütő hőfokszabályzoja nem müködik jól.

Nekem ez gofri receptem van. már 15 éve csak ezt sütöm.

Gofri


Először a száraz hozzávalókat mérjük ki:

3 dl bögrével mérünk mindent.

1 csésze liszt

5 evő kanál cukor /porcukor / Ha kristálycukrot teszünk, hozzá leragad a tészta. /

1 teáskanál só

2teás kanál szódabikarbóna

Ezeket összekeverjük: Majd a 3 tojássárgáját elkeverjük az 1 csésze tejjel ehhez adunk fél csésze olaját. Majd 3 tojás felvert habját…

Majd fél csésze tésztát öntsünk a gofri sütő közepébe: 2-3 perc alatt süssük barnára:

2014. márc. 14. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Én kristálycukorral szoktam, eddig még nem ragadt le.


Próbáld alacsonyabb hőfokon sütni

2014. márc. 14. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!