Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik a kedvenc salátátok?

Melyik a kedvenc salátátok?

Figyelt kérdés

Van valamilyen specialitásotok? Rengeteg salátát eszünk, heti 3-4 alkalommal tuti az a vacsi, de nyáron van, hogy többször is.

Minden ötletet szívesen fogadok.

2014. márc. 11. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyáron nekem grill húsok mellé.coleslaw ,tabbouleh,

sopszka ,Mozzerrella -paradicsommal .sajt saláta ,balzsamecetes, mazsolás cékla-répasaláta,

de minden más salátát szeretek ,csak friss legyen és ne legyen fözve ,grillezve párolva a zöldség.

2014. márc. 11. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw), Csirkés Cézár saláta, Rákos Cézár saláta, kukorica saláta.
2014. márc. 11. 11:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a görög saláta és a paradicsom saláta a kedvencem!
2014. márc. 11. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Konkrét kedvenc salátát nem tudok mondani, mert hangulatfüggő (bár általában mindent szeretek, amiben van tonhal, vagy avokádó, bár ez legtöbbször nem kitétel, ezek nélkül is csinálok sokszor), de van egy bevált salátaöntet-receptem, ami nagyon sok mindenhez passzol:)

4-5 közepes gerezd fokhagymát összezúzok fokhagymanyomóval egy 2 decis pohárba, hozzá pár csipet só, egy kis bors, egy púpos teáskanál dijoni mustár, egy fél citrom (vagy egy egész, ha kicsi), ezt lassan, folyamatos kevergetés mellett felöntöm olivaolajjal. Jól össze kell dolgozni, meg hagyni állni egy kicsit, de utána nagyon finom :)

2014. márc. 11. 16:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja, és van egy elég bizarrul hangzó, de egyébként nagyon finom "saláta": 1 konzerv vörösbab (lecsepegtetve), 1 konzerv ananász (szintén lecsepegtetve), póréhagyma fehér része nagyon apróra vágva (úgy 2 maréknyi), és egy evőkanál majonéz.

Tudom, hogy furán hangzik, de szerintem nagyon jó :)

Előző voltam.

2014. márc. 11. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Mozzarella-koktélparadicsom-bazsalikom-rukkola

Pirított szezámmag, zöldbab, zöldsaláta, szezámmagolaj

Diós-márványsajtos sült körtesaláta

Rozmaringos sült almasaláta

Toszkán kenyérsaláta

Fokhagymás citromos krumplisaláta

2014. márc. 11. 18:47
 7/7 anonim válasza:
Nekem a görög sali, de általában csak azokból dobok össze valamit, amiket találok itthon :D
2014. ápr. 7. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!