Milyen húst süssek Karácsonyra, a pulykát már nagyon unom?
Figyelt kérdés
Eddig egész bébipulykát sütöttünk, de kéne valami változatos. Gondolkodtam a libán, de nem tudom hogy kéne elkészíteni, a kacsa meg azért nem jó, mert alig van rajt valami hús2009. dec. 13. 21:11
1/8 anonim válasza:
"Halat, s vadat, mi jó falat..."
2/8 igabcsy válasza:
Mi mindig halat eszünk Karácsonykor.
3/8 anonim válasza:
Mi nem szeretjük a halat.Sütni házityúkot megtöltve,tarját pedig szeletbenfogok.Libát egészben nem szeretem sütni,hanem földarabolom,befűszerezem és úgy sütöm meg,általában a farhátat külön.Ezt szereti a család elcsemegézni vacsorára.
4/8 anonim válasza:
Vegyetek egy nagyobb pulykát és utána így: 05:10-től
5/8 A kérdező kommentje:
valami olyan husit szeretnék, ami nagyon látványos, de azért annyira nem mint amit az utolsó linkelt, de nagyon tetszett :-)
2009. dec. 13. 21:44
6/8 anonim válasza:
Mi mindig libát sütünk egészben - kiadós, finom és jól mutat.
7/8 anonim válasza:
Sörösdobozon sült csirke? (Stehl)
Francia gesztenyés pulyka aszaltszilva szósszal?
Gyümölcsös, rakott húsos?
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel.Unom a pulykát,a halat utálom.Ezért az idén parasztos cordon blue-t fogok csinálni! Szerintem nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!