Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a sütit mekkora tepsiben...

Ezt a sütit mekkora tepsiben sütnétek?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem a 2 tepsim mérete :

33x40

23x39

2014. febr. 19. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:
23X39
2014. febr. 19. 12:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi . És ha a nagyobb tepsimben szeretném,akkor minden hozzávalót duplázzak meg ?
2014. febr. 19. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
A duplázás túlzás,inkább 50%-kal növeld meg az adagot.
2014. febr. 19. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
És ha gáztepsiben csinálnám ? :D Akkor mehet a duplája ? Vagy akkor meg még az is kevés lenne ?
2014. febr. 19. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Gáztepsi nem magasfalu, abban nem tud szépen feljönni a süti, szerintem süsd a nagyobb tepsiben nyugodtan ezt az adagot.
2014. febr. 19. 15:13
 6/8 anonim ***** válasza:

A gáztepsiben lapos lesz.

Éppen tegnap csináltam kakaós -meggyes kevert sütit, kicsit más, mint ez a recept, de nagyon-nagyon finom.

nekem 40x25-ös tepsim van, 5-6 centi magas fallal és majdnem a tetejéig jött fel.

Én a második méretű tepsit ajánlom.

ha a nagyobbikba csinálod, akkor másfélszeres mennyiség jó lesz hozzá.

2014. febr. 19. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább csináld a nagyobb méretű tepsiben, legalábbis mi nem szeretjük, ha túl vastag a tészta. Én is elmentettem a kedvencek közé a receptet, valamikor kipróbálom:-) Van sok barackbefőtt, úgyhogy egyébként is akartam már csinálni valami barackos sütit, eddig mindig meggyes pitét sütöttem, vagy szilvásat, ideje újitani. :-)
2014. febr. 19. 18:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Én azért szeretném a nagyobban sütni,mert leszünk rá jópáran . Akkor ennek az adagnak még a felét adjam hozzá ,ha a nagy tepsiben csinálom ,igaz ?
2014. febr. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!