Milyen sütit süssek?
Muffint javasolnám.
Könnyű szállítani, enni és biztos lehetsz benne, hogy mindenkinek (ugyanannyi) jut.
előző vagyok:
És rakhatsz bele kakaót,citrom levet kis reszelt héjával,fahéjat,amilyen ízűre akarod.Tehát ez ilyen alap süti.
19 vagyok en is, bar en alsos koromban vittem utoljara sutit a suliba.
Aranyos otlet toled, de ne muffint vagy bogres sutit vigyel, azt a sulibufeben is vehet aki akar.:)
Ha mar viszel, valami hasonloan egyszeru de kulonlegesebb sutit valassz. Brownie mogyoroval, piskotatekercs nutellas toltelekkel, kokuszkocka kakaos piskotaval es fehercsoki mazzal, turogolyok, cookie stb. BOLDOG SZULINAPOT!;)
Azért nem ugyanaz a sulibüfés süti, mint, aki saját kezével készít el, amivel meg akarja kínálni az osztálytársait.
A szándék, és a sajátkezű befektetett munka a lényeg.
A kráterszelet is egyszerű és finom, vagy a tangószelet, ami még igen mutatós is.
De, ha sütni nem is akarsz, vannak nagyon szép és finom hidegsütik is.
zebrakeksz, kókuszos-bababiskótás őzgerinc pl.
Mini kakaós, fahéjás, vaníliás csigákat, szerintem mindenki szereti. :)
Vagy ez a süti nagyon finom és nagyon mutatós, viszont ez csak frissen jó, akkor viszont mennyei.
Levendulaszirup helyett rakhatsz bele rumot, tejpor helyett pedig tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!