Mit süssek, mire anyuék hazaérnek? Csütörtökig kiírt az orvos mert megfáztam meg nem vagyok túl fényesen, de unatkozom, valami ötlet? 17/l
Csinálj női szeszélyt, ez a recept nagyon jó, gyorsan kész és nagyon finom, kb negyedóra alatt készen van, plusz a sütés és annyi.
Ha megfáztál, akkor a cukros kajáktól lassabban gyógyulhatsz, én összetörnék kisebb darabokra diót, rá egy kis citromlevet és mézet, és ezt összekeverni. gyorsan megvan, és kap egy kis vitamint a szervezeted:)
Ha mindenáron csinálni akarsz valamit, liszt helyett darált mandulából/dióból keverd ki a tésztát, cukor helyett méz menjen bele, és ne tegyél bele tejterméket, szintén a gyorsabb gyógyulás érdekében:)
Elvileg könnyű is, gyors is, hím létemre sajnos nem tudom behatárolni a recept alapján, nekem csak a palacsinta megy.. :D
Olyat csinalj ami kicsit babrasabb, hogy elfoglald vele magad. Ne csak osszekeverd aztan mehet is a sutobe.
Ilyenekre gondoltam, amik nem nehezek: Kokuszkocka (kakaos piskota, fehercsoki, kokuszreszelek), rakott turos palacsina vanilia ontettel, diokockal (piskota, csokimaz, daralt dioba forgatva), lehetetlen pite.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!