Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit süssek, mire anyuék...

Mit süssek, mire anyuék hazaérnek? Csütörtökig kiírt az orvos mert megfáztam meg nem vagyok túl fényesen, de unatkozom, valami ötlet? 17/l

Figyelt kérdés
Valami egyszerűbb süti,nem kelt tésztás:) Van már ötletem de hátha látok valamit itt is:D

2014. febr. 17. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Muffin:) Egyszerű finom és nagyon szeretem:) Vagy vmi bögrés süti:)
2014. febr. 17. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Palacsintát, azt szinte mindenki szereti, vagy rizskochot.
2014. febr. 17. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Azért írt ki az orvos, hogy feküdj. Ha nem kéne feküdnöd, mehetnél iskolába üldögélni.
2014. febr. 17. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:

Csinálj női szeszélyt, ez a recept nagyon jó, gyorsan kész és nagyon finom, kb negyedóra alatt készen van, plusz a sütés és annyi.

[link]

2014. febr. 17. 14:28
 5/7 anonim válasza:

Ha megfáztál, akkor a cukros kajáktól lassabban gyógyulhatsz, én összetörnék kisebb darabokra diót, rá egy kis citromlevet és mézet, és ezt összekeverni. gyorsan megvan, és kap egy kis vitamint a szervezeted:)

Ha mindenáron csinálni akarsz valamit, liszt helyett darált mandulából/dióból keverd ki a tésztát, cukor helyett méz menjen bele, és ne tegyél bele tejterméket, szintén a gyorsabb gyógyulás érdekében:)

2014. febr. 17. 14:46
 6/7 anonim válasza:

[link]

Elvileg könnyű is, gyors is, hím létemre sajnos nem tudom behatárolni a recept alapján, nekem csak a palacsinta megy.. :D

2014. febr. 17. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Olyat csinalj ami kicsit babrasabb, hogy elfoglald vele magad. Ne csak osszekeverd aztan mehet is a sutobe.

Ilyenekre gondoltam, amik nem nehezek: Kokuszkocka (kakaos piskota, fehercsoki, kokuszreszelek), rakott turos palacsina vanilia ontettel, diokockal (piskota, csokimaz, daralt dioba forgatva), lehetetlen pite.

2014. febr. 17. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!