Mutatós nem túl drága, gyors süteményt szeretnék készíteni a kisfiam farsangi báljára, mit javasoltok?
képviselő fánk . csokis meggyes krémmel ,vagy gesztenye krémmel
hólabda
gesztenye kocka
Ehhez mit szólsz? Mutatós olcsó, a gyerekek imádni fogják!
Keress rá így, hogy "sünikeksz ", több olcsó és nagyon mutatós, recept van róla. tényleg nagyon látványos, van kekszes, de van gyúrt tésztás változat is.nagyon cukik a kis sünik.
Az a pillangó is gyönyörű, le a kalappal :)
Hihetetlen, de amiota egy hasonlo kerdesnel elsutottem a cake pop-t, mint otletet, azota lepten nyomon ajanlgatja mindenki, azelott persze senkinek eszebe sem jutott.:)
Egy farsangi bulira en inkabb a mennyisegre mennek, nem a bibelodos kinezetre.
Ezek igazi gyerek-kedvencek:kokuszkocka, keksztekercs, bocisuti, kokuszgolyo, csokipuffancs.;)
Sos: duplan sajtos rudacska (kremsajtos alapteszta+reszelt sajt), sajtos taller, ropogos krumplitaller.
A serpenyos fankgolyok stb aranyosak, de ezek csak frissen elvezetesek. Hidegen ra se hederitenek.:)
2 eve minden buliba cake popot viszek. Hidd el nem te vagy az egyetlen aki kesziti. Legalabbis en nem toled vettem az otletet. Egy hobbicukrasz ismerosom keszitette, nala lattam eloszor. Tobb izvariacioban keszitem. Lanyaim kedvence repatortas alap, fehercsokiba martva rozsaszin szorocukorral.
Nem ertem mit nagykepuskodsz, hogy toled van az otlet. Kisse el vagy szallva magadtol, ha azt hiszed, hogy csak te ismerhetsz egy sutemenyt.
Fanta szelet, almás pite, vulkán süti (pudingos) , linzer, isler tetején színes cukorkákkal, kevert sütik :)
Jó szórakozást! :)
Huuuu de amit a második linkelt az is nagyon jooooo!!!
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!