Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Perla kerámia bevonatos...

Perla kerámia bevonatos edények, serpenyők milyenek? Ezeknek is lesz szaguk, ha nagyobb lángra tekerem a gázt?

Figyelt kérdés
A Blaumann serpenyőm olyan, ha nagyobb a láng, akkor szaglik... szilikonos bevonatos a nyele, mondjuk kisebb lángon szuper, nincs szaga, meg vagyok elégedve vele. Tefáloknál soha semmi szagát nem éreztem a nyélnek akárhogy feltekertem a gázt. Lehet türelmesebbnek kéne lennem, de úgy vagyok vele minél előbb legyen meleg az olaj például :) így reflexből feljebb tekerem. De a Blaumannál már figyelek és úgy is jó lesz a kaja :)
2014. febr. 8. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Igen, ha égeted az edény nyelét, annak szaga van...

Hány éves vagy?

2014. febr. 8. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Képzeld el évek óta főzök, és tudom, hogy az edények fülének lehet szaga ha nagyobb lángon főzi az ember, ezért nem szabad úgy.

Csakhogy a Tefál serpenyőnél SOHA nem tudtam úgy főzni, sütni az ételt, hogy bármi szag lett volna, ezért furcsáltam a másik edényemet, mert úgyanúgy használtam, mint a tefált és bizony elkezdett szaglani.

DE mint olvashattad, figyelek rá, nem akarom szívni azt a szagot, ezért nem is tekerem fel annyira, így nincs semmi szaga és jó is az a serpenyő. Csak láttam egy ilyen Perla márkát tetszett és kiváncsi vagyok,hogy ez is olyan-e, vagy olyan, mint a tefal, de abból is a drágább kategóriát vettem, ami 6 !!!! évig kibírta semmi karc nem lett rajta, mert akár hiszed akár nem tudom, hogy kell használni egy edényt. Nálad lehet nem tartana addig.

Csak érdekelt, hogy az összes műanyagos, szilikonos (főleg, hogy van sütőbe tehető szilikonforma, ami nyilván nem szaglik) bevonatos fülű serpenyő szagosodik-e nagyobb lángnál.

Amúgy a gáz NEM éri a nyelet!!!! És nem is MAXIMUMRA tekerem fel!!!!! Kb a felénél picit tovább álláson van a tekerő.

Amúgy köszi, jól esik hogy fiatalnak néztél :D

2014. febr. 8. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:

De közben találtam egy topicot ajánlom figyelmedben itt is írnak egy serpenyőnek a nyelének kibocsájtott szagáról többen is a hozzászólók között.

De mindegy várok véleményt :)

2014. febr. 8. 16:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Anyunak van és igen van a nyelének szaga ,ha úgy éri a lángot. Nem arra mentek a gyártok ,hogy a nyél is minőségi legyen. Olyan a nyele minha nem minőségi müanyag ha nem gagyi lenne. de ez csak akkor derült ki ha valamennyire éri a hő.
2014. febr. 8. 16:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél Tefált inkább: A tesom sokott kapott ,hogy egy 8000-10000ft edénynek mitől lehet szaga. Hát rossz minőségű müanyag öntvénytől a nyelén.

Vissza vitte ,akartak adni ,neki helyette másikat. de nem kért ,az eladó minden képpen rá akarta beszélni egy másik edényre. A tesom mondta ,ha nem adják vissza az árát be ír a vásárlók könyvébe. Végül megkapta a pénzt. Elment és vett egy drágább Tefált helyette . az nem büdös.

2014. febr. 8. 16:32
 6/9 A kérdező kommentje:

A tefál is szimpatikus, azt is néztem, csak kb dupla annyi, de ha tényleg jobb minőség, akkor megéri az árát.

Teflonosba nagyon szerettem a tefált és abból is drágább kategóriát vettem, és imádtam, csak most elkapott a kerámia mánia :)

Lehet inkább tefál lesz. Ha dícséritek akkor nagyon erősen elgondolkodom róla

2014. febr. 8. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudod, a szilikonnak is megvan a hőtűrése, azon felül az is sérül, és szaga van...
2014. febr. 8. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:

a kerámia serpenyőröl nem tudok semmit. azért írok mert én is a tefált javaslnám. Még ha drágább is tapasztalatom van többféle tefálal ,mindegyik teflonos.

de csak azt vedd meg ami igazoltan francia gyártmány ezek lehet ,hogy 2000-3000ft drágábbak mint amiket ,a itthon gyártanak ,de tuti jók : Onnan tudod ,hogy francia ,és nem vágnak át az edény aljába bele van graviroza :

2014. febr. 8. 16:50
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi, figyelni fogom

Ment nektek a zöld kezecske :)

2014. febr. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!