Mit főzzek ma ebédre magamnak?
Figyelt kérdés
Valami egyszerűre gondoltam, ami gyorsan megvan, de finom, laktató.2014. febr. 7. 08:24
1/6 anonim válasza:
paprikás krumpli nokedlivel
tojás pörkölt
tejszínes spagetti
2/6 anonim válasza:
Hagymás csirke máj, burgonya, cékla. Ha kéred leirom, és fillérekből meg van. Esetleg elé egy jó kis paradicsom leves. Vagy egy öreg tarhonya virslivel. Szintén kis költségvetésü, és gyors.
3/6 anonim válasza:
A nokedli bonyolult. :)
Csinálj vmi tésztás kaját, egy egyszerű szósszal kombinálva. Vagy lesütsz egy kis csirke húst, és hozzá zöldséges vagy rizses köret. Max. 20-30 perc alatt minden megvan.
4/6 anonim válasza:
Nálunk ma macaroni lesz mini husgomboccal, olasz vegyes zöldséggel es paradicsom szósszal.
5/6 A kérdező kommentje:
paprikás krumpli tegnap volt :)
a tejszínes tésztán gondolkodom, lehet, hogy az lesz. Köszönöm sz ötleteket!
2014. febr. 7. 09:18
6/6 anonim válasza:
- Tegnap kifőztem két adag tésztát. Az egyik felét megettem mint sajtos-tejfölös. A másik feléből csinálok krumplis-tésztát.
- Túró-gombóc
- Zöldség-leves + "5 perces fánk" (netről)
- Zöldbab leves + palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!