Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valaki írna valami egyszerű...

Valaki írna valami egyszerű süti receptet?

Figyelt kérdés
Összevesztem ma a párommal,holnap meg szeretném lepni egy romantikus ebéddel.
2009. dec. 5. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:

szia:)

Kókuszgolyó:

1cs darált keksz

1 doboz kakaópor

1 rúm aroma

1 margarin

1 ü lekvár

2kanál kávé

darált diót is tehetsz bele és persze cukrot ha nem cukrozott a kakópor és ezeket az anyagokat összedolgozod és golyókat formálsz belöle és kókuszreszelékbe mártod.

Itt van mégegy recept:

csinálsz piskóta tésztát,8 tojás,8kanál liszt,8 kanál cukor összekevered teszel bele vaniliás cukrot is és sütöport is és összetörsz 2 db banánt és hozzá kevered a pikóta tésztához és kizsirozott tepsiben megsütöd esetleg tehetsz bele még egész dió szemeket vagy mazsolát vagy magozott meggyett esetleg 2 kanál kakaóport,és megsütör és kockákra vágod megszorod porcukorral:)

Remélem tudtam segíteni:)Jó étvágyat és jó kibékülést:)

2009. dec. 5. 01:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Az 1 válaszoló vagyok a kókuszreszelékbe kell még tej is,csak ez lemaradt,bocsi:(
2009. dec. 5. 01:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálunk ezt szereti a család:

1 piskóta tortalap (én venni szoktam, de csinálni sem bonyolult)

4 joghurt (mi a K&F barackosat vagy az erdei gyümiset szoktuk)

500 ml habtejszín

A joghurtot a habtejszínnel keményre felvered, a piskótát vízszintesen háromfelé vágod (na ezért szoktam venni, mert az el van vágva) krémmel megkened az elsőt rá a következő azt is megkened, rá a tetejét. A díszítést majd kitalálod. Mondjuk én a tetejét is meg szoktam kenni és gyümölccsel díszítem.

2009. dec. 5. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kakaós süti

2 bögre liszt,2 bögre kristálycukor,25 dkg vaj,1 tojás,1 csomag sütőpor,2 ek kakaópor,tej,porcukor

Összekevered a lisztet a sütőporral,a cukorral,a tojással. A vajat fölolvasztod,beleöntöd. Hozzáadod még a kakaóport és annyi tejet hogy egy kicsit "hígabb" masszát kapj. A masszát beleöntöd kivajazott és lisztezett tepsibe. Előmelegített sütőbe süsd meg közepes lángon,kb. 20-25 perc. A tésztába tehetsz még darált diót,úgy is nagyon finom. :) Ha kész szórj rá porcukrot.

2009. dec. 5. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Diós szelet

5 db tojásfehérje,170 g porcukor,80g dió,100 g liszt

A diót daráld durvára. A tojásfehérjét verd habbá a porcukorral. A diót meg a lisztet óvatosan keverd hozzá. Vajazott,sima formában közepes lángon süsd,kihülés után szeleteld vékonyra.

Citromos süti

200 g liszt,1 db citrom,1 db tojás,200g vaj,30 g vaníliás cukor

A vajat,a lisztet,a tojást valamint a citrom levét és héját alaposan összegyúrju,majd vékonyra kinyújtjuk. Kiszaggatjuk és közepes lángon sütjük. Míg m,elegen vaníliás cukorral megszórjuk.

A diós szelet és a citromos süti nemcsak magában,de nyáron fagyival is nagyon finom. :)

2009. dec. 5. 09:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!:-)
2009. dec. 5. 11:49
 7/7 anonim válasza:

szia

a sutemeny.lap.hu-ra érdemes felmenned.ott rengeteg recept van.sütés nélküli is.olyat keress,ami kevert tészta.ezt csak bedobálod a gépbe-és nagyon finom lesz,pedig könnyen elkészithető

2009. dec. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!