Kidobnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Most vettem ki a hűtőből a csirkecombot, a csomagolásán az áll, hogy a mai napig fogyasztható. Eltávolítottam a csomagolást és fura szaga van, nem az a romlott hús szag, hanem olyan főtt tojáshoz hasonló szag. Megmostam, utána is ilyen maradt a szaga. Sárga bőrű csirke, nem az a rózsaszín. Kidobjam, vagy megcsinálhatom még?2014. jan. 22. 10:09
1/7 anonim válasza:
Nem úgy hangzik, mint amit szeretnék megenni...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Közben elkezdtem sütni, nem valami jó az illata még így befűszerezve sem. Mostmár tovább sütöm és majd anyósom kutyája megeszi.
2014. jan. 22. 10:26
4/7 anonim válasza:
Szerintem is dobd ki:)
Amit én szoktam ha nem vagyok biztos a húsban, hogy ecetes vízzel átmosom. Ha utána is érezni a kellemetlen szagot akkor kuka
5/7 anonim válasza:
Ha nem ennéd meg jó ízzel akkor dobd ki, de egyébként alaposan megfőzve vagy sütve semmi bajod nem lenne tőle.
Konyhákon ennél jóval gázosabb húsokat is elkészítenek.
6/7 anonim válasza:
A csirke hamar büdösödik, már akkor van egy kis szaga amikor még ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!