Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok! Ti mit tennétek a...

Lányok! Ti mit tennétek a pasitoknak nemjonne ossze a merevedés? Hogy fognátok fel? Kidobnátok? 27F

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 11:31
 1/3 anonim ***** válasza:

NEM

de bővebben?

egyszer?többször?

N/31

2013. nov. 27. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Dehogy dobnám. De megkérdezném tőle, hogy szerinte mi az oka, pl. fáradt, ideges, más problémája van. Ha ez rendszeresen előfordulna, akkor megkérném egy általános orvosi kivizsgálásra, hogy nem-e valami szervi oka van, és persze az is érdekelne, korábbi kapcsolatában előfordult-e. Ha úgy gondolnám, ez valami pszichés eredetű probléma, megpróbálnám rávenni a kezelésre, ha kell el is mennék vele én is. Ha mindez kicsukva, tehát rendszeres a probléma, szervileg minden rendben, csak velem fordult elő neki és nem hajlandó szakemberhez menni, akkor azt gondolnám, velem van valami baj, nem kíván (már) valamiért. Azt pedig hosszú távon valóban nem viselném el, és végül szerintem szakítanék.
2013. nov. 27. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogy dobnám ki... simán békén hagynám kérdezgetés nélkül, hiszen ez akármilyen banális ok miatt (pl. fáradt, rossz kedve van, izgul, stresszes) lehet. Csak megnyugtatnám, hogy ne érezze rosszul magát. Valóban hogyha hónapokról lenne szó, akkor már én is megpróbálnám megkérni, hogy vizsgáltassa meg magát, mert aggódnék, hogy valami szervi baja van. Az, hogy szakítanék, csak évek után elképzelhető, de akkor is csak abban az esetben, ha biztos lennék benne, hogy engem nem kíván már. Ha kiderült a merevedés hiányának oka vagy nyilvánvalóan továbbra is ennyire öli a stressz vagy ilyesmi, de szeretne, akkor nem hagynám ott.
2013. nov. 27. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!