Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
16/f vagyok, merevedés után elfehéredik előttem minden, szédülök, és lezsibbad a fejemtől kezdve minden! Volt már rá példa hogy el is vesztettem az eszméletem! Lankadás után jobban leszek! Mi bajom lehet? Félek!

2013. nov. 9. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

'es monda az Ur: Adam, adok neked agyat, hogy gondolkozz, es peniszt, hogy gyermekeket nemzz. De vigyazz, a vered nem eleg egyszerre mindketto mukodesere...'

amugy valszeg alacsony a vernyomasod.

2013. nov. 9. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás.A merevedés ugyanis az hogy a péniszben a üreges részek megtelnek vérrel, ezáltal teszik lehetővé a női nemi szervbe hatolást.Tehát valószínűleg nem elég nagy a vérnyomásod hogy az agyad és a péniszed is működjön
2013. nov. 9. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:
ez életem végéig igy lesz? hogyan lehet orvosolni a problémát?
2013. nov. 9. 21:25
 4/6 anonim ***** válasza:
kávéval mielőtt felállitod vagy sok-sok vörösborral ami megemeli a vörösvéztestek számát
2013. nov. 9. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
szóval ahhoz előbb be kell pörögjek hogy ne legyen baj?
2013. nov. 9. 22:04
 6/6 automatakoktel ***** válasza:
hát ha ez esetleg tünetkezelésre jó is (nemtudom), akkor is inkább kutasd ki az okát, pl hogy egyáltalán vérnyomásprobléma e, és ha igen akkor az miért van.
2013. nov. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!