Milyen étellel/süteménnyel várjam a vendégeket?
Kislányomnak lesz a 4. szülinapja és szeretnék ötleteket mivel várjam a vendégeket. Olyan kellene amit nem túl macerás megcsinálni mégis finom..(van kis tesó is aki még eléggé pöttöm uh időhöz vagyok kötve),
...olyan ötletek is jöhetnek amit esetleg már előző nap el lehet készíteni...(a buli napján nem sok időm lenne délelőtt mert 10-11 körül már itt lesznek a vendégek)
Sütemények, főételek, minden jöhet :))
köszönöm!!
Edes: kokuszgolyo,10 perces fank, almas pite, meggyes piskota, piskotatekercs, leveles tesztas falatkak es retesek bolti tesztabol,akkor csak a tolteleket kell neked csinalnod.
Sos: turos pogacsa, sajtos masni bolti tesztabol, hazi ropi.
Baconbe tekert sült máj
fasirt golyó
sajt saláta
tormás roló
sajtos roló
sajtal töltött paradicsom
stefánia
túró torta
Leveles tésztát kinyujtod : csíkokra vágod majd bacon csikokat csavarsz bele: Összerakod a bacont és tésztát ,majd mintha fonád csak tekerd meg . sütöbe 10 perc alatt megsül.
Kráter szelet
Nagyon finom, mutatós és egyszerű.
Én a tejfölös mázat lehagytam róla a múltkor, úgy is finom volt. Viszont nálunk átneveződőtt boci-sütire.:)
Sok sikert!
körözöttel töltött sajttekercsek, sonkatekercsek
majonézes krumplisaláta/kukorica saláta stefánia vagdalttal
baconbe tekert csirkemell,pulykamell
töltött karaj szeletek
töltött gombafejek
tojás saláta
mexikói keverék mix köretnek
kókusz tekercs,mini csokis csiga, kókuszos csiga, diós csiga, lekváros csiga
mini pizzás csiga
virslis táska leveles tésztában
sajtos,töpörtyűs, magvas pogácsa, sós mini perec
grissini olyan kis előételnek hozzá sajtszós, tejfölös szósz, ketchup
grissini sajtba, erdei sonkába tekerve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!