Túl híg a lángostésztám! Mitől lehet, ha mindent recept szerint csináltam?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 14:57
1/5 anonim válasza:
Nem tudom : tegyél hozzá kevés lisztet még .
Kelés után ilyen ?
2/5 A kérdező kommentje:
Még csak most keleszteném, de olyan híg, mintha palacsinta tésztát csináltam volna. Lehet az a baj, hogy rizslisztből csináltam? (Glutén allergia miatt muszáj a rizsliszt)
2014. jan. 13. 15:08
3/5 anonim válasza:
Ha MINDENT a recept szerint csináltál volna, akkor egész biztos nem rizslisztet tettél volna bele!!!!
Rizslisztböl nem fogsz tudni lángost készíteni!!!!
4/5 anonim válasza:
Tapsztaltból írom csak ebből a glutén mentes lisztből lehet kelt tésztákat készíteni: [link]
5/5 anonim válasza:
Nem akarok vitázni az előző válaszolóval, de mindenféle kenyérlisztből lehet keltet készíteni.Persze gluténmentes kenyérlisztről beszélek.!
A rizslisztet is használhatod, de keverni kell más lisztekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!