Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bolti sós sütemények miért...

A bolti sós sütemények miért olyan omlósak és finomak? (benei, ambrózia)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha otthon csinálunk sajtos-sós süteményt, az pár nap múlva nyúlós mint a vizes zsemle, de ha boltban veszek az omlós,finoman száraz, mi a titka? (remélem nem a benne lévő mesterséges emulgáló szer :D)


2014. jan. 13. 08:50
 1/2 anonim válasza:

Kicsit hasonló is csak nehezen lesz,pont olyan meg valószínűleg soha.

Szerintem amiatt,mert egy sima gáz/villany tűzhely másképpen süt,mint egy ipari.

2014. jan. 13. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát pedig eltaláltad, a sok E-számos állagjavító miatt.
2014. jan. 13. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!