Sütemények teljes kiörlésű/ kukorica lisztből?
Figyelt kérdés
Nekem sosem sikerül olyan szép magasra pl egy piskótatésztája, tudom hogy ezek alapjába véve nehezebben jönnek fel, de ti milyen praktikákat ismertek?
Esetleg ti hogyan készítettek ilyen jellegű süteményeket?
2013. nov. 11. 17:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem is fog feljönni soha magasabbra. Én, ha sütök, akkor felét finomliszttel csinálom. Ha egy kis szódabikarbónát teszel bele, a tojásokat pedig kellően elválasztod a sárgájától, fehérjétől, akkor talán javíthatsz valamit a helyzeten. Gondolj bele, hogy egy igazi teljes kiőrlésű kenyér is mennyivel laposabb és kisebb... Én tudom, rendszeresen sütök.
2/2 anonim válasza:
Igen,igy igaz. Nem fog feljonni szepen,csak ha sima lisztet hasznalsz. En rengeteg liszttel probalkoztam egy idoben, a zabpehelyliszttol kezdve, a mandulaliszten at,a ch csokkentett lisztekig,de egyikkel sem sikerult ugy,ahogy szerettem volna,hiaba kervertem,vegyitettem oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!