Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütemények teljes kiörlésű/...

Sütemények teljes kiörlésű/ kukorica lisztből?

Figyelt kérdés

Nekem sosem sikerül olyan szép magasra pl egy piskótatésztája, tudom hogy ezek alapjába véve nehezebben jönnek fel, de ti milyen praktikákat ismertek?

Esetleg ti hogyan készítettek ilyen jellegű süteményeket?


2013. nov. 11. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem is fog feljönni soha magasabbra. Én, ha sütök, akkor felét finomliszttel csinálom. Ha egy kis szódabikarbónát teszel bele, a tojásokat pedig kellően elválasztod a sárgájától, fehérjétől, akkor talán javíthatsz valamit a helyzeten. Gondolj bele, hogy egy igazi teljes kiőrlésű kenyér is mennyivel laposabb és kisebb... Én tudom, rendszeresen sütök.
2013. nov. 11. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen,igy igaz. Nem fog feljonni szepen,csak ha sima lisztet hasznalsz. En rengeteg liszttel probalkoztam egy idoben, a zabpehelyliszttol kezdve, a mandulaliszten at,a ch csokkentett lisztekig,de egyikkel sem sikerult ugy,ahogy szerettem volna,hiaba kervertem,vegyitettem oket.
2013. nov. 11. 21:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!