Mennyire tudtok éhezni? Ha éhes leszel mennyi időt birsz étel nélkül?
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 14:28
1/9 anonim válasza:
kb fél napot,ha dolgozom akkor csak délután 1-2 óra körül szoktam enni először
2/9 anonim válasza:
Nem szoktam éhezni. Megvan, hogy mikor eszek és így a két étkezés között telejsen jól érzem magam, az új étkezéseken meg már jól esik az étel.
3/9 anonim válasza:
Amikor mindkét oldalon kihúztak 1-1 fogam, akkor 2 napig csak vizet ittam, kibírtam, amúgy kb fél-, max 1 napot bírok ki.
4/9 anonim válasza:
Innentől számolva max délután 6-ig, inkább 5-ig. Víz nélkül tovább bírom.
5/9 anonim válasza:
Mivel napi 5-6-szor eszem, nem szoktam éhezni.
6/9 anonim válasza:
Nekem 7 nap a rekordom.. Tudom, nagy hülyeséget csináltam..
De ezzel csak azt akartam mondani, hogy ki lehet bírni simán akár egy hétig is evés nélkül.
7/9 anonim válasza:
Egyszer kihagytam egy napot, de másnap reggel bepótoltam. 12 virsli három nagy szelet kenyérrel :)
8/9 anonim válasza:
"nagyon", gyakran telik el úgy nap hogy nem eszem és észre sem veszem, 6 nap a rekordom.
9/9 anonim válasza:
Én körülbelül 22-23 óra után már szédülök. De többször is előfordul hogy csak 24 óránként eszek, mert minden este ingyen eszem a munkahelyemen. Szóval így akkor megspórolom az élelmiszer vásárlást. Akkor viszont annyit eszek amennyit akarok. Egyébként ha nem borítja fel semmi ezt a ciklust, pl hétvége, nyaralás, szünnapok, akkor szépen beáll rá a szervezetem, és nem okoz gondot a napi egyszeri étkezés.
Volt egy főnököm aki böjtkor 10 napig csak vizet ivott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!