Hogyan süssem ki a chipsnek szánt krumplit?
Figyelt kérdés
Ha egyszerre nagyobb mennyiséget teszek bele akkor összeragad az egész,ha viszont egyesével rakom bele az egyik előbb átsül mint a másik és meglehetősen macerás.2009. nov. 29. 21:35
1/6 anonim válasza:
És ha egyből az olajsütőbe reszelnéd?Nem tudom csak próbaképpen írtam.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet.Holnap kipróbálom ezt a stratégiát.Köszi kedves ismeretlen!
2009. nov. 29. 22:08
3/6 anonim válasza:
Kavard meg néha akkor nem ragad össze. Legalább is nekem nem szokott.
4/6 anonim válasza:
Én már próbáltam sutni iylen chips félét de nem jó mert hiába vékony a krumpli csak addig ropogós amíg friss kb 10 percig aztán elpuhul mert felszivja a párát a levegőből, a chipsbe szerintem vmi spéci anyagot szórnak ami szárazon ropogósan tartja..
5/6 anonim válasza:
Alacsony serpenyő,kevés ,de tűzforró olaj,azért ne füstöljön.. és dobáld bele a szirmokat,vigyázz nehogy vizesek legyenek és égési sérülést szerezz,ropogós marad,ha papírvékonyra vágod,feldobhatod egy kis steakfűszerrel.
6/6 anonim válasza:
01:39 vagyok ja és egyesével dobáld bele,pörgősen,hidd el menni fog,csak vigyázz magadra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!