Ha berakom a fagyott mascarponet a mikroba defrost (olvasztásra) történik valami baj vele?
Figyelt kérdés
pl elromolhat vagy valami? mert jeges :|2014. jan. 5. 14:20
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg bírja. Ne melegítsd túl, és fél-1 percenként keverd meg alaposan. De ha van időd, biztonságosabb levegőn kiengedni.
Az lehet, hogy egy pici része túlmelegszik és összesül a tetején, de nem hiszem, hogy problémát okozna, ha van ilyen, ki lehet halászni.
2/2 A kérdező kommentje:
megprobálom kavargatni, s ha nem jön össze jön a mikro :D köszi :D
2014. jan. 5. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!