Lábatlan tyúk levesbe főzve receptje érdekelne?!
Végülis a csibét feldarabolod, bele a nagyfazékba, felengeded vízzel. Ha te vágod le, a vérét nem szoktuk levesben megfőzni, mert fekete lesz tőle a leves. A májat is csak szinte az utolsó 10-15 percben, hogy ne főjjön szét. (legalábbis mifelénk).
A többit, ahogyan a 2-es írta!
Amikor megfőtt, a nagyid egész biztosan leszűrte a leveskét, ha nincs levesszűrőt, akkor csak óvatosan öntsd át egy másik fazékba, miután a husikat és a zöldséget kiszedted egy tálkába. (A leves ruskóját hagyd az eredeti fazékban.)
A tészához külön fazékba szedjél a levesből, és abban főzd meg!
1.válaszoló, köszönöm a linket, erre gondoltam pont!
3-4-5 nektek is köszönöm a választ, de akkor nem ugyanarra gondoltunk, mert én a levesben főtt zsemlés petrezselymes töltelékre, amit a leveszöldség,és a hús mellé tálalnak! Mifelénk azt hìvják lábatlan tyúknak, amit 1. válaszoló linkelt! De azért köszönöm nektek is!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!