Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lesz barna a tarhonya?

Mitől lesz barna a tarhonya?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert megpirul.
2014. jan. 1. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kell pirítani.
2014. jan. 1. 21:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
de főzés előtt vagy után? vagy mindkettő?
2014. jan. 1. 21:33
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Előtte egy pici zsiradékon, folyamatosan kevergetve. Ha megpirult, felöntöm meleg vízzel, amennyi ellepi. Bele ízlés szerint só.
2014. jan. 1. 21:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:
Ezáltal nem csak barna lesz, hanem jobb ízű is.
2014. jan. 2. 06:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mérem a tarhonyát. Piritás után dupla annyi vizet rakok rá, és 20 perc alatt platnin puhára párolom, mint a rizst. Aztán lekapcsolom a gázt, és még pihentetem egy kis ideig.Először villával felborzolom, majd ha már nem forró, olajos kézzel átmorzsolom. De már van benne olaj a piritáshoz is.
2014. jan. 2. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!