3/6 A kérdező kommentje:
de főzés előtt vagy után? vagy mindkettő?
2014. jan. 1. 21:33
4/6 anonim válasza:
Előtte egy pici zsiradékon, folyamatosan kevergetve. Ha megpirult, felöntöm meleg vízzel, amennyi ellepi. Bele ízlés szerint só.
5/6 doboszoli válasza:
Ezáltal nem csak barna lesz, hanem jobb ízű is.
6/6 anonim válasza:
Én mérem a tarhonyát. Piritás után dupla annyi vizet rakok rá, és 20 perc alatt platnin puhára párolom, mint a rizst. Aztán lekapcsolom a gázt, és még pihentetem egy kis ideig.Először villával felborzolom, majd ha már nem forró, olajos kézzel átmorzsolom. De már van benne olaj a piritáshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!