Hamis Somlói Galuska?
Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy van egy piskóta lap rajta csokimáz meg tejszínhab és azt mondják Somlói galuska.De nem így csináljuk a somlóit!! Mit gondoltok?2013. dec. 29. 19:45
1/5 anonim válasza:
Azt,hogy HAMIS ...mint a HAMIS mézes, ami sosem látott mézet.
2/5 anonim válasza:
Azt, hogy annak semmi köze a somlóihoz. Az valószínüleg csokimázas piskóta, tejszínhabbal. Egyébként, én még nem láttam/hallottam ilyenről, nem tudom, hol láthattad :)
3/5 anonim válasza:
Azt,hogy mindenki lebutitja a recepteket a gyorsasag es a sporolas miatt annyira,hogy a vegen kozuk nem lesz az eredeti izvilaghoz. Szanalmasnak tartom. Ha nincs valakinek eleg ideje,vagy penze, akkor keszitsen mas etelt,de ne rontson el egy jo receptet mindenfele egyszerusitessel,kihagyassal.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek, vagy...
nevezze el a saját alkotását valami másnak, de ne sugallja azt, hogy amit készített, az az eredetivel közel azonos.
5/5 A kérdező kommentje:
Egy suli büféjében volt.Egy elit suliéban. :D Minden ''okos ember,, simán elhitte hogy ez somlói.De mikor én megvettem azt hittem hogy...Egyszerűen szörnyű!! 1-2 tanár volt csak aki mondta a diákoknak,hogy ez nem somlói!! Egy vajasdobozra hasonlító, átlátszó dobozban volt.És 550Ft-ot kértek el érte!! :D
2013. dec. 30. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!