Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hamis Somlói Galuska?

Hamis Somlói Galuska?

Figyelt kérdés
Sokszor látom hogy van egy piskóta lap rajta csokimáz meg tejszínhab és azt mondják Somlói galuska.De nem így csináljuk a somlóit!! Mit gondoltok?
2013. dec. 29. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt,hogy HAMIS ...mint a HAMIS mézes, ami sosem látott mézet.
2013. dec. 29. 19:47
 2/5 anonim válasza:
Azt, hogy annak semmi köze a somlóihoz. Az valószínüleg csokimázas piskóta, tejszínhabbal. Egyébként, én még nem láttam/hallottam ilyenről, nem tudom, hol láthattad :)
2013. dec. 29. 20:01
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Azt,hogy mindenki lebutitja a recepteket a gyorsasag es a sporolas miatt annyira,hogy a vegen kozuk nem lesz az eredeti izvilaghoz. Szanalmasnak tartom. Ha nincs valakinek eleg ideje,vagy penze, akkor keszitsen mas etelt,de ne rontson el egy jo receptet mindenfele egyszerusitessel,kihagyassal.
2013. dec. 29. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek, vagy...

nevezze el a saját alkotását valami másnak, de ne sugallja azt, hogy amit készített, az az eredetivel közel azonos.

2013. dec. 30. 10:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy suli büféjében volt.Egy elit suliéban. :D Minden ''okos ember,, simán elhitte hogy ez somlói.De mikor én megvettem azt hittem hogy...Egyszerűen szörnyű!! 1-2 tanár volt csak aki mondta a diákoknak,hogy ez nem somlói!! Egy vajasdobozra hasonlító, átlátszó dobozban volt.És 550Ft-ot kértek el érte!! :D
2013. dec. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!