Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lencsefőzelék konzerves...

Lencsefőzelék konzerves lencséből?

Figyelt kérdés
Vízben van, tehát egyből főzhetem nem kell áztatni, ugye? Milyen kolbászt lehet belefőzni? Szárazkolbászt pl.?
2013. dec. 25. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell áztatni, jó a szárazkolbász.

Ha karikára vágva főzöd bele, előtte kipiríthatod, és a zsírt másképp is felhasználhatod. (pl kipótolod a rántás zsiradékját) Így a kolbász is finomabb.

2013. dec. 25. 22:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 lencsefőzelék ***** válasza:
18%

A húsos kolbász egészségtelen, hüvelyeshez hüvelyes a helyes ételpárosítás, tehát szójakolbász. :)

[link]

2013. dec. 26. 01:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Persze, a húsos kolbász egészségtelen... Az oxigén is, akkor levegőt se vegyél!


Kérdező, azt rakj bele, ami ízlik :) Igazából nagyon elrontani nem lehet :)

2013. dec. 26. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

A konzerv gyakorlatilag konyhakész, rajtad múlik, hogy ízesíted, dobod fel háziasra. jóféle szárazkolbász ( de azért ne a kopogós állagú )mehet bele.

Semmiképp nem kell áztatni. egy kis zsiradékon dinsztelt hagymára teheted rögtön, aztán sűrítheted, ahogy szeretitek.habarással, vékonyka rántással, tejföllel-mustárral, citromlével... ízlés dolga.

Jó minőségű sültvirslivel is finom.

2013. dec. 26. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
= fosás .
2014. jan. 13. 19:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!