Lencsefőzelék konzerves lencséből?
Nem kell áztatni, jó a szárazkolbász.
Ha karikára vágva főzöd bele, előtte kipiríthatod, és a zsírt másképp is felhasználhatod. (pl kipótolod a rántás zsiradékját) Így a kolbász is finomabb.
A húsos kolbász egészségtelen, hüvelyeshez hüvelyes a helyes ételpárosítás, tehát szójakolbász. :)
Persze, a húsos kolbász egészségtelen... Az oxigén is, akkor levegőt se vegyél!
Kérdező, azt rakj bele, ami ízlik :) Igazából nagyon elrontani nem lehet :)
A konzerv gyakorlatilag konyhakész, rajtad múlik, hogy ízesíted, dobod fel háziasra. jóféle szárazkolbász ( de azért ne a kopogós állagú )mehet bele.
Semmiképp nem kell áztatni. egy kis zsiradékon dinsztelt hagymára teheted rögtön, aztán sűrítheted, ahogy szeretitek.habarással, vékonyka rántással, tejföllel-mustárral, citromlével... ízlés dolga.
Jó minőségű sültvirslivel is finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!