A mézeskalácson a tojásfehérjéből készült hab ragadós maradt. Mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 21:37
1/1 anonim válasza:
Kevés porcukrot tettél hozzá.
1 tojásfehérjéhez 12-15dkg porcukor kell kb.
Én gőz felett szoktam habbá verni és hozzáadni, mindig megszárad 1 órán belül.
Így is meg fog száradni talán előbb-utóbb, de lehet hogy kell neki pár nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!