Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diós habsókba muszáj ecet, mi...

Diós habsókba muszáj ecet, mi a szerepe?

Figyelt kérdés
A zserbóból kimaradt fehérjéből és dióból gondoltam csinálok habcsókot, de mindenhol olvasok ecetet a receptben. Egy csepp sincs itthon, muszáj bele? Van valami szerepe?
2013. dec. 23. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
nem muszáj, csak fényesebbé teszi :)
2013. dec. 23. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
nem kell bele. de ecet helyett citromlé is jó..
2013. dec. 23. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!