Mivel kell használni az ilyen fajta fondue szetteket?
Figyelt kérdés
Karácsonyra a párommal egy fondue készlettel ajándékozzuk meg egymást. Volt hozzá a dobozában egy kisebb fém edény, amin egy állító kar található és a tetejét le lehet fedni. Feltételeztem, hogy ez a melegítője a dolognak. Arra még rájöttem, hogy ez mire való a képek alapján, de mivel csak idegen nyelvű használati utasítás volt hozzá, fogalmam sincs mit kell beletenni. Talán borsszeszt? Akinek van hasonlója le tudná írni nekem, hogy mi való ebbe? Előre is köszi a válaszokat! :)2013. dec. 22. 18:13
1/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, a leírásban elrontottam: borszesz. :)
2013. dec. 22. 18:15
2/2 anonim válasza:
Igen, azt! Fondü-paszta néven is fut, mi Metro-ban vagy barkácsáruházban szoktuk venni. Jó belőle betárazni mert nem mindig kapni. Van belőle fém tégelyes meg kapszulás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!