Beiglihez főzöm a mákot (tejjel, cukorral) 2 órája és még mindig kemény, karcol, ha megkostolom. Mivel lehet gyorsítani a dolgot?
Figyelt kérdés
2013. dec. 22. 09:18
2/6 anonim válasza:
Darált mákot nem szoktam főzni, csak felforrósitom a tejet, majd hozzáadom a mákot, cukrot, elkeverem és már veszem is le a tűzről, utána még ízesítem.
3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen darált mákról van szó.
2013. dec. 22. 09:22
4/6 anonim válasza:
Akkor ne főzd, majd sütéskor megpuhul, csak le kell forrázni a tejjel, majd bele az ízesítők. Jó sűrűnek, keménynek kell lenni a tölteléknek, különben szétsurran a bejgli.
5/6 anonim válasza:
2 órája főzöd a darált mákot, és még ropog?! Biztos mák az???
6/6 anonim válasza:
Dehát már milyen mák az ilyen? Mi lett végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!