Jó ez a tiramisu recept?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék csinálni életemben először.
Kérdésem lenne még az, hogy ez a tojásfehérjés lazán belekeverés mit jelent, mert én amikor ettem mindig homogén volt benne a krém vagy hogy mondják?
Sosem értettem, hogy a tojásfehérjét miért kell mindig lazán, óvatosan stb. valamihez keverni.
2013. dec. 20. 18:08
1/4 jdfGabrella válasza:
2/4 anonim válasza:
Azért kell óvatosan belekeverni a tojáshabot (mindenbe), hogy ne törjön össze, mert ha összetörik, akkor minek verted fel? :) Így marad laza, levegős a krém.
3/4 anonim válasza:
Ha durván csak összekevered, lehet, hogy homogén lesz, de nem lesz levegősen könnyű, és fel is vizesedhet, amit ugye senki nem akar.Ezért nem is lehet a habot a krémmel géppel összekeverni, csak hablapáttal vagy fakanállal, és tényleg óvatosan kisebb adagokban hozzátéve a krémhez, amíg el nem fogy.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Ma este megcsináltam. Fini lett. Nem bírtam ki, hogy ne kóstoljam meg. Holnapra már tökéletes lesz a hűtéstől.
2013. dec. 21. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!