Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért laktatóbb a teljes...

Miért laktatóbb a teljes kiőrlésű lisztből készült palacsinta mint a normál lisztes?

Figyelt kérdés

Kisfiam 2db után azt mondta jól lakott.

Páromon 3db kifogott.


Amikor fehér lisztből csinálom , ennyi nem elég sőt.


Lehet mert a t.k liszt rost tartalma sok és eltelít míg a másik felesleges szénhidrátot tartalmaz?


2013. dec. 19. 18:50
 1/4 anonim válasza:
bizony :) a fehér lisztes hamar felszívódik max 1 óra a tk-s pedig kb 3 óra alatt :D
2013. dec. 19. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Mert a benne levő korpa laktat. Azért etették vele a disznókat régen. A fehérliszt sem tartalmaz felesleges szénhidrátot. Csak ezt hitetik el veled.
2013. dec. 19. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, jól gondolod. A magas rosttartalom miatt laktat jobban.

Azonban semmivel sincs kevesebb ch tartalma, mint a finomlisztnek.

2013. dec. 19. 19:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))
2013. dec. 19. 20:14

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!