Csirke felsö combot hogyan sütöd meg, hogy ne száradjon ki? Hány colon? Mennyi ideig? Lefedni kell fóliával?
Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 16:21
1/3 anonim válasza:
Pácold be tedd tepsibe tegyél rá fóliát : amikor megpult ,vedd le fóliát ,és locsolgasd a szaftal :
2/3 anonim válasza:
Először is még nyersen legalább 3 helyen szúrj be csontig, a bőr alatt is, miután azt fellazítottad. ha bőr nélkül sütöd akkor is.
így biztosan átsül csontig. én nem pácolom semmivel csak besózom, kicsit megborsozom.
Tepsiben zsiradékot olvasztok, és megforgatom benne a combokat. egy korty vizet öntök alá és szorosan lefóliázom.kb 45 percig sütöm kb 180 fokon.
Fél óra után megnézem, megforgatom. ekkor már általában villapuha, nem véres a csontok mellett sem.
Ha ilyen állapotban van már, akkor fólia nélkül jól rápirítok még, hogy szép aranybarna, ropogós legyen.
Egyszerű és nagyszerű .persze fűszerezni is lehet ízlés szerint, akár fokhagyma is mehet a felszúrt résekbe, de kedvünk szerinti fűszerekkel is megszórhatjuk finoman.
3/3 anonim válasza:
Kis libazsírt és vizet szoktam alátenni, majd lefedem alufóliával és közepes lángon sütöm 1 órát, utána leveszem a fóliát és kb még negyed óra alatt ropogósra sütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!