Ugye nagyon egyforma ez a két süti?
karácsonyra akarom megsütni ezt a két fajtát, mert elég egyszerű, és a sütő tudományom nem túl nagy. de szerintem kb ugyanaz csak pepitában.
Eléggé, én csak az egyiket sütném meg, másik helyett süss egy brownie-t, az is egyszerű és lehet variálni, én pl a csokit nem vízgőz felett olvasztom meg, hanem egy kis forró tejszinben, és akkor egy edényben el tudom kavarni a sütit, 15 perc alatt megsül.
Nem egészen ugyanaz, de egymás mellé én sem csinálnám.Egyiket tedd át szilveszterre :)
ha szereted a diósat, tudok neked írni diós-habos sütireceptet, ami piskótaszerű alappal készül, főzött diós krém van közte, és gőz fölött felvert kemény tojáshab a teteje, olvasztott csokival megcsurgatva. Isteni finom, és meg tudja bárki csinálni.
vagy egy másik diós, ehhez egy egyszerű tésztát kell gyúrni, két lapba és közé kell tölteni finom diótölteléket. ez dióspite, nem is akármilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!