Mit tegyek, vagy miből tegyek többet a gluténmentes tésztába, hogy ne legyen morzsológós a pogi/süti?
Figyelt kérdés
Fincsi, nem is kemény se a pogi, se a süti, de morzsolódnak :(
Előbbit Schär mix B-ből (kenyérliszt) és rizsliszt, utóbbit kukorica- és rizslisztből sütöm.
2013. nov. 14. 23:29
1/5 anonim válasza:
A gluténmentes lisztek mind ilyenek. Pogácsában a túró pl. sokat segít, sütit pedig ne tisztán rizs és kukoricalisztből süsd, hanem keverd valami gm lisztkeverékkel.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tehetek a tejallergiám miatt :(
2013. nov. 19. 20:50
5/5 A kérdező kommentje:
Az kicsit összetartaná? Nem éppen az a gond, hogy túl sok benne a zsíradék? Esetleg valami rost nem segítene?
Igazság szerint tapasztalatokra lennék kíváncsi!
2013. nov. 20. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!