Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mézeskalács tésztám túl lágy...

Mézeskalács tésztám túl lágy lett. Holnapra megdermed annyira, hogy nyújtható legyen, vagy tegyek hozzá még lisztet?

Figyelt kérdés
50 liszt, 20 rama, 4ek méz,porcukor, fűszerkeverék, 2 tojás. Sok lett a vaj, tudom. mit tehetnék?
2009. nov. 22. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne tegyél hozzá több lisztet, a hűtőben 1 éjszaka alatt keményebb lesz a tészta!
2009. nov. 22. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
enyém másnapra olyan kemény lett, hogy majdnem szétment a csuklóm mire kinyújtottam-komolyan.
2009. nov. 22. 19:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Az én csuklóm is fáj, mert itthon szeretik a gyúrt tésztás finomságokat...A deszkát szokás szerint liszteztem attól egész jól összeállt, nem ragadt le. Kisütéskor lett csak puhább mint a többi, de a dédi így elrágja! :)
2009. nov. 23. 14:53

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!