Hogy kell ilyen tortát csinálni?
Figyelt kérdés
Mert gondolom ha leveszed a masnit, szétesik, a smartiesok szétpotyognak ha felvágod... :(
2013. dec. 2. 02:26
1/7 anonim válasza:
A rolettit a krém,a vágásig megtartja.A rolettit ne sokkal a felköszöntés előtt tedd rá,mert elázik,megpuhul a krémtől.
2/7 anonim válasza:
A cukorka bizony potyog így.De amikor hasonlót csináltam,akkor én színes kókuszrúd karikákkal raktam ki körbe a tetejét.
3/7 anonim válasza:
Ha a smarties cukorkát egy rétegben raknád /akkor nem potyogna/ a torta tetejére,akkor a tetején lévő krémtől megolvadna.
4/7 anonim válasza:
Bár,így jobban belegondolva,lehet,hogy vékony csoki réteget tennék a tortára,és utána egy sor szépen,körben kirakott smartiest.
5/7 anonim válasza:
Persze, szétpotyog, de az miért baj? Kenj krémet a torta tetejére es nyomod bele a cukrot. Nem kell ra masodik réteg es akkor szét se potyog. Amúgy a roletti helyett lehet babapiskotat is hasznalni.
6/7 anonim válasza:
Ha vajas krémet használsz, akkor sem a roletti, sem a smarties NEM ázik szét.
7/7 anonim válasza:
Nem rolettivel hanem babapiskótával csináltam ilyet. A torta oldalára kentem krémet, így miután leszedtük a masnit a piskóta megtartotta a tetején a cukorkákat. Vágásnál egy része valóban lepotyogott, de azért jó sok rajta maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!