Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elég a kevesebb tej, vagy...

Elég a kevesebb tej, vagy kell fixáló?

Figyelt kérdés
torta bevonásához szeretnék csinálni porból tejszínhabot. elég ha nem két decit rakok egy tasakhoz, hanem kevesebbet, vagy mindenképp kell fixáló, hogy jó kemény hab legyen és ne csorogjon le a tortáról
2009. nov. 21. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Azért kell minden tejszínhez fixáló,hogy a benne levő foladékot megkösse,az ne csurogjon ki belőle, és a hab megtartsa a keménységét.Ez akkor is kell,ha kevesebb tejet teszel a porhoz.Akkor csak a hab mennyisége lesz kevesebb.
2009. nov. 21. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen, bár fixáló nélkül csináltam, mert tegnap volt az anyósom szülinapja, és tökéletes lett egy kicsivel kevesebb tejjel:D
2009. nov. 22. 08:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!