Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sütőben hogyan kell csirkemája...

Sütőben hogyan kell csirkemájat pirítani?

Figyelt kérdés
régen menzán volt mindig pirítva de az sertés máj volt. nem tudom csirkemájat is lehet? csak olajat a tepsibe a májat forgassam meg egy kis zsemlemorzsában és kész?
2013. nov. 28. 11:02
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
Csak melegen tartás miatt teszik a menzán a sütőbe a májat : Otthon serpenyőbe piritsd meg..
2013. nov. 28. 11:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy süsd meg a tepsiben zsírban. Nagyon finom
2013. nov. 28. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Tepsiben csak a baconos csirkemájat szoktam sütni, de az nem éppen menzás kaja... :)egyébként a pirított máj akár sertés, akár csirke/pulyka felénk serpenyős kaja.

Persze senki nem tiltja meg, hogy zsiradékban tepsiben megsüsd, de a prézli felesleges rá.

2013. nov. 28. 11:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Be is sózhatod,meg tehetsz a tepsibe egy kis vöröshagymát,meg néhány gerezd fhagymát,borsózni.

Aztán öntesz/kanalazol rá zsírt vagy olajat,és betolod a sütőbe!

2013. nov. 28. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!