7 embernek mennyi spagettit kell főzni? Vagy is mennyi húst, tésztát és alapot kell hozzá venni? Vélemények? Mindenki szereti rendesen megtömni a hasát
"Az első egyébként tutira konyhás néni. :)"
Az első egyébként egy profi szakács, minden mennyiséget tutira vág!
:)
...és elhiszem, hogy megennéd azt a mennyiséget, amit leírtam.
2 nap alatt, ha állandóan azt ennéd.
Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a mennyiségekről.
Profi szakács? Szerintem inkább egy bunkó. Meg hát profinak kikiáltani saját magát...
Szerintem is inkább egy alulfizetett konyhás néni.
Látszik is, hogy mindenki leszavazta az 1 kg-s ötletét.
Elhiszem, hogy profi szakács vagy, de az általad írt mennyiségnek én simán a dupláját is megeszem, mert imádom, pedig, 53 kilós nő vagyok.
A vendégség meg nem étterem. Nálunk legalább is nem a tányérra osztjuk ki az adagokat, hanem mindenki vesz magának. A legtöbben többször is. Beszélgetünk, fogy a kaja. Ha pedig délutánba nyúlóan is maradnak, és már le van szedve az asztal, akkor szokás a konyhába kimenni repetázni :)
Tehát én az éttermi adag minimum 2x-esével számolnék. Ez attól is függ, van-e leves, milyen? Egy gazdag húsleves azért elég kiadós. Van-e és mennyi süti?
...és elhiszem, hogy megennéd azt a mennyiséget, amit leírtam.
2 nap alatt, ha állandóan azt ennéd.
Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs a mennyiségekről.
Már ne is haragudj, de ilyen baromságot! :D Nem is értelek. Hát ha mondjuk, hogy mi mennyit szoktunk enni, akkor te miért mondod, hogy nem, nem, ti nem annyit esztek. Hát csak tudjuk mennyit szoktunk főzni, és mennyi ideig elég. Nem? Vagy úgy gondolod hogy ezen a világon senki nem ehet többet egy étkezésre 10 deka tésztánál és 10 deka húsnál? Nem tudom ti hol laktok, de felénk a 8 éven felüliek többet esznek. :) Valójában ez még az éttermi adagot sem éri el, ahol 20-20 dekával számolnak.
" éttermi adagot sem éri el, ahol 20-20 dekával számolnak."
XD
(mikor a hülye okoskodik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!