Ettetek már ilyen sütit? Finom? Mit gondoltok róla? Ajánlanátok másnak, vagy inkább nem?
Figyelt kérdés
Pontos adatokat nem tudok írni,azt tudom,hogy nem kell sütni.Egy tepsit kirakunk háztartási keksszel.Az almát megpucoljuk,megmossuk,lereszeljük és megpároljuk.Főzzünk hozzá vanília pudingot,ha mindkettő elhűlt összekeverjük az almával.Ez rákenjük a háztartási kekszre,majd rakunk rá még egy réteg háztartási kekszet.A tetejét csokival lekenjük és kész is.
(Kaptunk ilyenből kóstolót szerintem nem rossz,csak nagyon tömény,édes volt,amúgy meg nem bonyolult,lehet,hogy csinálnék egyszer majd:D)
14,5/L
2009. nov. 20. 14:19
11/13 anonim válasza:
Nyers almával nem lesz jó,mivel nem sütöd a kekszes alapot.Én minden sütibe megpárolom az almát,mert mi nem szeretjük a pitében sem nyersen.
12/13 anonim válasza:
Na azt hiszem meg van mit keszitek a hetvegere a csaladnak!
Nagyon koszi:)
13/13 anonim válasza:
En kiprobaltam,nekem nem izlett annyira pedig nagyon edes szaju vagyok.Ez valahogy nem az en izvilagom.Jobban mondva nekem olyan erzesem volt mintha hianyozna belole valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!