Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit kezdjek a megmaradt túróval?

Mit kezdjek a megmaradt túróval?

Figyelt kérdés

maradt kb 20-25 dkg túró a kajcsiból. de fel szeretném használni pl sütibe. esetleg valami ötletek?

túrógombócot nem akarok csinálni, illetve palacsintát sem amibe beletölthetném.

esetleg van valakinek bevált jó sütemény receptje túróból? akár kevert, akár sütésnélküli, mindegy...

egyébként ami még esetleg lenne hozzá itthon:

konzervananász, alma, sütőpor, vaniliacukor, liszt, cukor, kakaó, kettő db tojás, tejföl, citrom, élesztő, baracklekvár, csokipudnig (bár nem hiszem, hogy jó lenne hozzá), mazsola, kókusz.

tej pl nincs itthon és kettőnél több tojás sem..

de olaj és egy kis maragarin még van itthon.

valami jó receptek?

köszi szépen előre is

2013. nov. 20. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
2013. nov. 20. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja,bocsi ha tej nincs úgy nehéz lenne pudingot csinálni :D
2013. nov. 20. 12:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle kőrözöttet!
2013. nov. 20. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Túrós pogácsa, túró rudi.

De én is szendvicshez készítenék belőle valamit. A legegyszerűbb és legolcsóbb tejföllel és tormával összekeverni.:)

2013. nov. 20. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:

töltött zsemle. Imádom.

a zsemlék tetejét levágom ( mint a sütőtöknél) kiszedem a belét, ezt összekeverem a túróval, citrommal, vaniliás cukorral, tojássárgájával, nagyon pici tejföllel, és visszatöltöm a zsemlébe, visszateszem a tetejét. meglocsolom sárgájás tejföllel és megsütöm. issssteni kaja :))

2013. nov. 20. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Ey egész picike tej sincs? Csak 1,2 dl kellene ehhez, és isteni! Én barackkal szoktam, de lazán el tudom képzelni ananásszal is:

[link]

Ezekkel a hozzávalókkal én omlós tésztában gondolkodnék:

[link]

[link]

Bár ezekhez meg a túró kevés...

Túrófánk esetleg?

[link]

2013. nov. 20. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!