Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mekorra nagyságú fasirtott...

Mekorra nagyságú fasirtott szoktatok sütni? Miért az a méretet?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 10:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én átlagos pogácsa méretűre szoktam, praktikus és a kislányom kezébe pont belefér és egyet be szokott habzsolni :)
2013. nov. 20. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egészen kicsiket, 1,5-2 cm átmérőjűeket. Borzasztóan macerás, az életemet elunom, de csak így szeretjük :) Másnapra el is fogy. Régebben a "normál" méretű volt itthon is, de szinte sosem fogyott, senki sem szerette úgy, kizárólaga zsírja miatt csináltam (mindig zsírban sütöm ki, és ez a zsír aztán rendkívül jó alapanyaga a zsíroskenyérnek paprikával-paradicsommal, hagymával vagy almával :))
2013. nov. 20. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5-6 cm átmérőjű gombócokat csinálok, vigyázok arra, hogy a közepe is átsüljön. Sütés közben többször átforgatom egyik oldaláról a másikra.
2013. nov. 20. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
piciket csinálok, kb mint a rafaello, prézli nélkül. mi így szeretjük. pont egy falatnyi, és azért nem csinálom prézlivel, mert így keményebb lesz nem olyan puha...
2013. nov. 20. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyersen tenyérnyi, sütés közben picit összemegy.
2013. nov. 20. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
3-4 centis átmérőjű a gombóc, amit prézlibe forgatáskor ellapítok.Így biztonsággal átsül.
2013. nov. 20. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Általában 3 centi átmérűjű gombóc.

Ha hidegtálra kerül, vagy utazáshoz visszük, akkor egészen kicsiket.

2013. nov. 20. 11:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Normál méretűeket,és többször forgatom sütés közben.
2013. nov. 20. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Fagyasztottat veszek a legtobbszor,azok ilyen mini fasirtgolyocskak,azokat szeretem a legjobban. A nagyokrol a menza jut eszembe es azok a fasirtos szendvicsek a bufekben. Azoktol elmegy az etvagyam:) en a minire szavazok!
2013. nov. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!