Csak mandulaliszttel készíthetem?
Sziasztok!
A legtöbb macaron recept mandulalisztet ír, sőt én csak azzal találtam. De az piszok drága nekem pedig több 250 csokisat és 200 vaníliásat és 50 citromosat kell készítenem, ami igen foghúzós lenne.
Mivel pótoljam ami olcsóbb? Sima liszt nem jó bele? Több cukrot teszek bele és kevesebb lisztet?
Első
3. éves cukrász vagyok tudom mi a macaron csak itthon még nem készítettem....
második
ez szomorú
harmadik köszi már olvastam ;)
Negyedik köszi :)
Suliban teljesen más volt nagy mennyiségben, kíváncsi vagyok mi lesz itthon, rendezvényre kell, csak nem szúrom el :)
Köszönöm a válaszokat :)
"3. éves cukrász vagyok tudom mi a macaron csak itthon még nem készítettem...."
Hát ezt nehezen hiszem el rólad ez a kérdés után: "Sima liszt nem jó bele?"
Látszik, hogy fingod nincs a macaronról, ha EZT a kérdést képes voltál feltenni...
Hidd el, hogy tudom...
Látom, nem ért5ed a válaszom.
Ha tudnád, mi az a macaron, akkor azt is tudnád, hogy a sütemény jellegéből adódóan a mandulalisztet maximum más olajos magvak őrleményével helyettesítheted... de búzaliszttel semmiképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!