Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kosárka sütésénél a kosárkák...

A kosárka sütésénél a kosárkákat ki kell zsírozni vagy nem?

Figyelt kérdés
A múltkor próbáltam sütni és kizsíroztam és sütés közben a tészta belecsúszott a formába. Ezek szerint hagyni kell simán?
2013. nov. 18. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem szükséges, a tészta elég zsíros.
2013. nov. 18. 19:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. nov. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!